Projekt: Empty Room - "Husets hjärta"




Helgen spenderades i Kristinehamn, med obligatoriska inslag som tretår och loppisrunda. Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen: Kristinehamn är en fantastisk loppisstad!


Den här gången hittade jag bland annat dessa tjusiga skor från 40-talet. Med tanke på att de är i toppskick, av märket Salvatore Ferragamo samt låg i originalkartong tycker jag att 40 kronor är ett synnerligen blygsamt pris. Jag älskar Pingstkyrkans loppis.





Nu har jag grejat klart i det tomma rummet. Vad det blev visar jag om några dagar, när presentationen är överstökad.

Innan jag gick plockade jag ner allting och la undan det för att göra plats åt Kristin som ska vara där imorgon. Jag har aldrig förut fått tillfälle att stoppa in en trädgren i en garderob. Kändes helt okej.

Vad ger man till sin mormor på födelsedagen, när hon påstår att hon redan har allting och inget behöver? Detta problem kommer nog även jag ha i den åldern, det finns vissa indikationer på det.

Svar: Den bästa presenten!

"Ära vara Gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden"


Projekt: Empty Room

Jag har fått mig tilldelat ett tomt rum, som jag enligt uppgift ska "ladda" på ett eller annat sätt. Om en vecka vet vi vad det blev.
Ur Femina nr 32 1967

När jag hittar en fin bild - vilket jag ofta gör - så får jag ibland en impuls att göra så här med den. Varför vet jag inte, kanske tror jag att den blir dubbelt så bra då? Kanske för att jag aldrig ägt något kaleidoskop? I vilket fall som helst så tycker jag om att ordna saker symmetriskt.

Trädgård i Wales 1972, originalfoto av moster

Ibland måste jag fyrdubbla den.

Dagens dukanva.
Låt oss hoppas att vi lyckas dra upp det här sjunkande skeppet nu. Det har varit slappt ett tag. Åter till arbetet!


Dagens finaste!